La cuisine d’une vie

Il y a autant de façons de vivre la mort de son père qu’il y a d’enfants. Celle que nous fait partager Samuel Poisson-Quinton est frémissante.

Scottish chef Chris Sandford laying steaks on the plancha during the German Grill Championship in Fulda, Germany, 06 August 2017. A la plancha entails grilling meat, fish or vegetables on a flattop grill with little need for oil, as the surface's temperature is of more than 300 degrees celsius. Photo: Frank Rumpenhorst/dpa Reporters / DPA
Scottish chef Chris Sandford laying steaks on the plancha during the German Grill Championship in Fulda, Germany, 06 August 2017. A la plancha entails grilling meat, fish or vegetables on a flattop grill with little need for oil, as the surface's temperature is of more than 300 degrees celsius. Photo: Frank Rumpenhorst/dpa Reporters / DPA ©Reporters / DPA
Il y a autant de façons de vivre la mort de son père qu’il y a d’enfants. Celle que nous fait partager Samuel Poisson-Quinton est frémissante. "Je travaillais au Palais des Burgers depuis quatre mois quand j’ai appris par téléphone la...

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