Van der Poel et van Aert rassurent

Le Néerlandais s’impose à Anvers au lendemain de sa lourde chute à Boom et le Belge a bien repris.

Julien Gillebert
ANTWERP, BELGIUM - DECEMBER 04 : Van Aert Wout (BEL) of Team Jumbo - Visma, Van Der Poel Mathieu (NED) of Alpecin - Deceuninck pictured and Vanthourenhout Michael (BEL) of Pauwels Sauzen - Bingoal pictured during the podium ceremony after the Cyclocross race of Antwerpen , leg 8 of the UCI Cyclocross World Cup on December 4, 2022 in Antwerp, Belgium, 04/12/2022 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photonews
ANTWERP, BELGIUM - DECEMBER 04 : Van Aert Wout (BEL) of Team Jumbo - Visma, Van Der Poel Mathieu (NED) of Alpecin - Deceuninck pictured and Vanthourenhout Michael (BEL) of Pauwels Sauzen - Bingoal pictured during the podium ceremony after the Cyclocross race of Antwerpen , leg 8 of the UCI Cyclocross World Cup on December 4, 2022 in Antwerp, Belgium, 04/12/2022 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photonews ©GVG